Известие

Collapse
No announcement yet.

alfa146 1.7 boxer

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• alfa146 1.7 boxer

здравеите.имам алфа 146 1.7 боксер '95 .не я карам често понеже ме няма.от самото начало като я купих преди 3 години и досега и свети лампичката на инйекциона.преди от време на време а сега постоянно.сащо така ваздушния клапан (босч-дето е над колелторните траби)сам го елиминирал защото не се отваря и затваря и като е вклучен колата дарйи постоянни високи обороти.като цяло е доста мудна и варви добре маи само като е студена.доста тресе и работи много шумно-по зле от дизел.надали има нуйда да отбелязвам че си и харчи сериозно.каде ли не сам я карал- в бургас,в софия по италианските сервизи-всеки различни неща ми говори-според някои централното било проблема?преди 3-4 хил км и смениха ремаците,няма голяма разлика.тогава смениха и саединителя които сега като загрее хубаво почна да преплазва...абе болест голяма))
    alfa 146 1.7 boxer '95
    alfa 156 2.0 selespeed '99

Не съм от най-големите разбирачи,но за светнатата лампа на инжектора,големия разход и ниското ниво на вървеж те съветвам да отидеш на диагностика при Бобо - той е "the real pr0" Иначе за тресенето според мен решението е почистване на дюзите - не е скъпо,въпроса е да ги свалиш и да ги занесеш. Но главното нещо,което трябва да направиш е диагностика - тя ще покаже откъде идват всички проблеми. Иначе колата си е супер според мен и е лошо,че не върви както трябва,като се има предвид че 1.7 боксер върви мнооооого Нека тези,които разбират повече от мен да кажат какво мислят и да ме поправят ако греша някъде.
    Alfa Romeo 146 1.6 Boxer '95

Comment

харчи много, тресе... дали не е за основен ремонт?
      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
      Roosevelt

Comment

mersi

закачали са я на диагностика и общо взето маи все различни неща показва-ламба сонда,девитометар... каде се намира Бобо?
        alfa 146 1.7 boxer '95

Comment

Бобо се намира в София.
          Alfa Romeo 146 1400 L MEDIO 16V TS '00 - Бивша

Чат за съфорумци: http://clubalfaromeo.walker-bg.info/

Comment

Колега,
            Писането на кирилица в този форум е задължително. Моля прочети правилата.
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

колега k77stan,от Сливен си и не се обаждаш
              има кой да ти види колата в тоя град,човека е проверен и се е доказал
              0887974573-Миро
              Намира се в двора на СПЕКТЪР.Ако не знаеш къде е,това е кафявата зграда над пункта за вторични суровини на самоиловско шосе
              Alfa Romeo 146 TI 97 FACELIFT

Comment

благодаря на всички .IXIBIT-аз съм от сливен,но не живея там и се появявам задочно,иначе алфата си е там.в гаража-стои и чака.миро ок ли е с боксерите?тук всички препоръчват бобо...
                alfa 146 1.7 boxer '95

Comment

Малко са хората в този град,които разбират от Алфа и така като гледам не си попаднал на никой от тях. Най-добре първо Миро да я види,много е съвестен и си разбира от работата.Може да се окаже нещо дребно и въобще да не се наложи да ходиш до София.
                  Ако ли не Бобо е тежката артилерия
                  Alfa Romeo 146 TI 97 FACELIFT

Comment

Първоначално публикувано от IXIBIT
                    Малко са хората в този град,които разбират от Алфа и така като гледам не си попаднал на никой от тях. Най-добре първо Миро да я види,много е съвестен и си разбира от работата.Може да се окаже нещо дребно и въобще да не се наложи да ходиш до София.
                    Подкрепям мнението на Илия Все пак малко са ни майсторите в региона.....
                    BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

благодаря за съдеиствието.ремъците и съединителя ми ги сменя славей,или по точно неговите момчета,но не бяха работили по боксер преди това...
                      alfa 146 1.7 boxer '95

Comment

Първоначално публикувано от k77stan
                        благодаря за съдеиствието.ремъците и съединителя ми ги сменя славей,или по точно неговите момчета,но не бяха работили по боксер преди това...
                        Ако не са в час с боксерите, може и да не са го зацепили правилно
                        Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Re: alfa146 1.7 boxer

Аз имах същия проблем!От време, на време светваше инжекцьона и на празен ход постоянно оборотите колебаеха.Оказа се, че тръбичките от авт. смукач, които директно влизат при клапаните бяха скършени и от пробива влизаше още въздух, без да минава през дебитомера. Лепнах ги с Поксипол и сега Алфата върви идеално!!!

Comment

благодаря ти,ще го проверя това.аз я карах при Бобо и той откри че в Еку-то имало нещо изгоряло дето командва празния ход.ще го сменяме скоро и ще си покаже.много е изнервящо когато кола дето трябва що годе да се 'набира' варви като баба и шумно като печка това което предполагаш звучи логично и ще ги провериме.мерси още веднъж
                            alfa 146 1.7 boxer '95

Comment

То май от Славей последно време много хора се оплакват.
                              Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

Working...
                              X